Notifications
Clear all

Forum Problem

6 Posts
5 Users
1 Likes
455 Views
Ramin
Posts: 244
Topic starter
(@ramin)
Reputable Member
Joined: 4 years ago

I didn't know where to mention this:

Beside the previous problems with our forum not being updated automatically since Feb. 11th,

I've realized that may new posts are being stamped with the wrong date! about 1 to 2 days in the future!!! maybe this is related to the auto update problem.

5 Replies
Ernst Wilhelm
Posts: 2386
Admin
(@ernst)
Member
Joined: 10 years ago

Is there anyone who does see the forum updates on the main forum page?

Reply
1 Reply
Mattias
(@meyes)
Joined: 3 years ago

Noble Member
Posts: 718

@ernst They don´t show up there anymore, and that has been so for several weeks it seems.

 

Mattias

Reply
Leela
Posts: 187
(@leela)
Reputable Member
Joined: 2 years ago
Posted by: @ramin

I've realized that may new posts are being stamped with the wrong date! about 1 to 2 days in the future!!!

This isn't new, it used to happen even before the "Feb 11th" issue cropped up. I know because it used to really bug me, Lol. I assumed that may have been because of where the servers were located, or the user was located or a mix of the two. 

(But my reply shows up as March 3rd for me, but it isn't March 3rd at my location yet...)

Reply
Ernst Wilhelm
Posts: 2386
Admin
(@ernst)
Member
Joined: 10 years ago

The server date seems to have been on Indian timef ro some reason. I put it to my time zone, arizona time of 7 hours west, sothat should make half a day difference. 

Reply
Ayan
Posts: 87
 Ayan
(@ayan)
Estimable Member
Joined: 3 years ago

When opening some topics, error 404 shows, some topics are opening properly.

The situation has been going on for quite some time.

What could it be? 

Reply
Share: